hero-img

Om oss

Bokadent är en leadgenererings plattform för tandläkare. Vi har gjort det enkelt för tandläkare att marknadsföra sig med snabba resultat och samtidigt spara tusentals kronor. Vi skapar en profil där patienter över hela landet kan gå in och läsa om din klinik med all relevant information som öppettider, tjänster, bilder och prislistor.

3 snabba skäl till varför du ska boka din tandläkare besök via Bokadent:

Rättvis Tandvård
Att gå till tandläkaren handlar om kvalité och säkerhet. Säkerhet med avseende på pris och tandvård med avseende på kvalitet. Alla tandläkare på Bokadent följer höga riktlinjer som säkerställer att priset inte avviker från det som överenskommits och att högsta möjliga kvalité erbjuds.

Enkelt och snabbt
Spara tid och pengar med att hitta och kontakta tandläkare själv. Hos oss kan du hitta den perfekta tandläkaren eller få ytterligare erbjudanden på din tandräkning med bara några klick. Om det är brådskande att komma till tandläkaren, kan vi också hjälpa dig i brådskande tider.

Endast de bästa tandläkarna
Vi har valt ut de bästa tandläkarna i ditt område. Du kan läsa och hitta tidigare patientrecensioner för varje tandläkare, så du är säker på att välja rätt tandläkare.

Behöver du hjälp?
Vi har tandläkare och tandhygienister i vårt stöd som är redo att hjälpa till med allt.

Med bara några få klick skickar du en kontaktförfrågan till den önskade tandläkaren som når ut och bokar en tid med patienten. Vårt mål är att förenkla kontakten mellan tandläkare och patient och att skapa en marknadsplats som samlar alla Sveriges bästa tandläkare på ett ställe.

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss så svarar vi på alla dina frågor!